COMENTARIU MOROMETII PDF

Published by on March 27, 2020
Categories: Personal Growth

Aparitia romanului ” Morometii” i 2 comentarii. 6 Apariţia romanului ” Moromeţii” i se datorează Aurorei, pentru că ea este cea care a. Romanul social obiectiv realist postbelic – Morometii – Marin Preda Comedia – O scrisoare pierduta – ale (comentariu). Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat.

Author: Togor Faulrajas
Country: Trinidad & Tobago
Language: English (Spanish)
Genre: Software
Published (Last): 5 July 2015
Pages: 224
PDF File Size: 17.25 Mb
ePub File Size: 13.14 Mb
ISBN: 738-4-62753-452-7
Downloads: 56871
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Malakree

Daca se face un mix din mai multe scrieri ale lui Preda,s-ar putea sa iasa un lucru bun! Sa-l faca asa cum e cartea, sa ramana faptele istorice cum le-a scris Preda. Chiar daca pare gretos pentru cei care au prins comunismul, un film trebuie sa ramana pentru alte generatii Poate face Malaele mai mult decit jenantul mos Peleus din Las Fierbinti?

Morometii 1 este mogometii din comentqriu romane ale literaturii romana,dar Morometii 2 este un esec, acesta fiind o comanda politica a acelor vremuri. L-am vazut intr-un serial tv unde juca rol de tarandar a fost penibilcu tot respectul pt.

Marin Preda-Morometii-Comentariu audio pentru bacalaureat

Rebenciuc sa-l pui in rol principal pe H. Este uluitor cum un regizor de renume poate sa nu inteleaga diferenta dintre doi actori: Nu se potrivea ca Moromete din cauza varstei, dar sigur se gasea un rol pentru el in film.

  CRESTRON RACK2 PDF

Glume de doi bani, dictie zero, aceeasi bilbiiala voita pe care o auzim de cel putin 20 de ani, a imbatrinit prost actorasul. E un circar de doi bani, nu un actor solid, talentat. L-au ales pe Malaele pt.

Mai bine nu faceti filmul decit sa il faceti cu Malaele, acest Arsinel 2 al teatrului romanesc. Atat spun, uita-te la Nunta Muta si iti vei schimba parerea: Primul, oricand intra in pielea unui personaj de la tara, fara scoala dar inteligent, cu umorul smecher al olteanului- celalalt, un mare actor de cu totul alta factura care nu poate fi credibil inr-un astfel de rol, dimpotriva, comentarui crea o reactie de respingere din partea spectatorilor. Mai apar niste nume usurele gen Paul IpateAndi VasluianuToma Cuzindeci se mizeaza pe publicul de la tvceea ce e o premiza gresita.

Aurora Cornu, marea iubire a lui Preda căreia îi datorăm ”Moromeţii”

Treaba lor dar dupa aia sa nu se jeluiasca moeometii de ce nu merge publicul la cinema. Da, Salaman, e rezonabil, dar ma gindesc ca pot presupune cum va arata o casa daca vad materialele din care va fi facuta, nu?

  DESCARGAR EVANGELISMO DINAMICO PDF

Sa mai faci si un film pe care toata lumea il va compara cu primul E adevarat ca de la primul film au trecut ani, o generatie, mai precis, dar buba e morometij primul film a fost difuzat destul de des, nu e ca in filmele cu James Bond, unde spectatorii de azi nu au prins varianta cu Roger Moore, de exemplu si nu prea au cu ce compara.

Plus ca vorbeste de parca are prune in guranu se prea rdica la nivelul personajului Moromete sau la anvergura lui Rebengiuc. Victor Rebengiuc si Luminita Gheorghiu sunt in mare forma actoriceasca si acumdar cine stie ce calcule meschine si-au facut Gulea si Giurgiu. Manole Scarlat, ai idee macar despre ceea ce afirmi?

Totusi trebuia si V Rebengiuc sa apara in film.